Afscheidscadeau Elly van de Wetering is voor Leergeld

Created with Sketch.

Gorinchem – Per 1 juni 2022 verlaat directeur Elly van de Wetering SKG en gaat zij genieten van een welverdiend pensioen. 6 april neemt zij afscheid van de relaties van SKG.

SKG staat voor Stichting Kindercentra Gorinchem maar bovenal voor Samen Kunnen Groeien. Puur, Nieuwsgierig, Ondernemend en Plezier is in het kort waar SKG voor staat! Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn van harte welkom om bij SKG te spelen, te ondernemen en vooral met plezier te leren op één van de locaties kinderdagverblijf, peuteropvang en buitenschoolse opvang in Gorinchem. Elke dag is weer een belevenis!

Opvang bij Stichting Kindercentra Gorinchem betekent:
• Kinderen krijgen de ruimte om zichzelf te ontdekken en uitdagingen aan te gaan.
• Buitenspelen en natuurlijke producten spelen een belangrijke rol.
• Leuk activiteitenprogramma, ook in de vakanties!
• Enthousiaste medewerkers die plezier hebben in hun werk.
• Een ongedwongen sfeer waar kleine en grotere kinderen de vrijheid hebben om samen kleine en grote successen te vieren.
• Altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden om samen te werken met organisaties in Gorinchem.

SKG draagt Stichting Leergeld een warm hart toe. De doelstelling van deze stichting sluit aan bij het adagium van SKG: Samen Kunnen Groeien. Ieder kind moet mee mogen doen en voorzien worden in de dagelijkse levensbehoeften. Leergeld werkt regionaal en draagt bij aan het welbevinden van Gorinchemse kinderen.
Wanneer de genodigden voor de afscheidsbijeenkomst een cadeau voor Elly overwegen, dan is een donatie aan Leergeld een mooie manier van Samen Kunnen Groeien!
Leergeld zorgt voor een goede besteding van de donatie, speciaal voor kinderen in Gorinchem.

Stichting Leergeld is in eerste instantie dankbaar voor de goede jarenlange samenwerking met SKG onder leiding van Elly van de Wetering en aangenaam verrast dat Elly met haar vertrek aan de stichting denk. Vanuit Stichting Leergeld hopen we dat Elly een prettige periode heeft tijdens het afsluiten van haar werkzaam leven en we hopen dat ze zal genieten van haar pensioen.