Kinderen van Leergeld mogen even los in Monkey Town Leerdam

LEERDAM – Wat wil je nog meer in de zomervakantie? Je hoeft niet meer gedwongen in de schoolbanken te zitten en te luisteren naar een juffrouw, maar je kunt gewoon even lekker letterlijk de aap uit hangen in Monkey Town Leerdam.

Dat is wat voor veel kinderen in Leerdam van toepassing is. Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden mocht kinderen van hun doelgroep uitnodigen om een leuke activiteit te doen tijdens deze zomervakantie. In samenwerking met Monkey Town Leerdam kon stichting Leergeld 100 kinderen een gratis toegang verstrekken tot dit kinderparadijs. Onder toeziend oog van de ouders kunnen deze kinderen hun afleiding zoeken in de komende periode. Voor de doelgroep van Stichting Leergeld is het niet vanzelfsprekend dat je zomaar een dagje uitgaat, omdat dit er voor veel ouders niet inzit. Coördinator van de stichting Bob van de Burgt is zeer lovend over deze actie. “Het is fantastisch dat Monkey Town ook deze kinderen een leuke zomervakantie geeft!” Meedoen in de samenleving is waar stichting Leergeld zich enorm voor inzet, als het gaat om sportieve,- of schoolse activiteiten. Maar ook een dagje weg behoort tot meedoen in de samenleving, aldus Van de Burgt en heeft deze mogelijkheid voor de kinderen uit Leerdam met 2 handen aangegrepen.

Monkey Town Leerdam is hét indoor speelparadijs van Leerdam waar kinderen vanaf nul tot twaalf jaar zich uren kunnen vermaken. Naast de grote indoorspeeltuin beschikken zij o.a. over een bowlingbaan én een ruimte met pooltafels voor beginners en gevorderden. Er is een groot restaurant aanwezig, volwassenen hebben daar door de ramen direct zicht op het speelparadijs. Zo kunnen ze in de gaten houden wat de ravottende jeugd uitspookt. Daarnaast biedt Monkey Town verschillende arrangementen aan voor kinderfeestjes, familie,- of bedrijfsfeesten waar er verschillende mogelijkheden worden aangeboden.
Monkey Town Leerdam biedt vaker speciale acties aan deze keer wilden zij iets extra’s doen voor de mensen met een kleine portemonnee in Leerdam.