ProWin reikt cheque van 1.000,- euro uit

GORINCHEM – Bestuurder Bart Bruggeman van Stichting Leergeld Alblasserwaard mocht uit handen van Jacoline van Boggelen namens ProWIN een cheque aannemen ter waarde van € 1.000,-. ProWIN International is een van oorsprong Duits bedrijf, gespecialiseerd in de thuisverkoop van diverse productlijnen. Afgelopen jaar adviseerde en verkochten teamleden van ProWIN vele milieuvriendelijke duurzame producten en Sweethearts voor het goede doel.

Als goed doel is Stichting Leergeld gekozen vanwege het duurzame karakter dat zij hebben voor de samenleving. Dit is overeenkomstig binnen de filosofie van ProWIN door duurzaam in de samenleving te investeren en een milieuvriendelijke omgeving te creëren. De producten worden door de ProWIN consulenten bij gastvrouwen thuis gedemonstreerd om advies op maat en optimaal gebruik te garanderen. De producten van ProWIN zijn milieuvriendelijk en van zeer hoge kwaliteit.

De opbrengsten van deze actie werden over verschillende Leergeld Stichtingen verdeeld, stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden mocht zich rijk rekenen toen zij werden uitgenodigd om een cheque in ontvangst te nemen. Bart Bruggeman is hiervoor afgereisd naar Rijswijk om deze overhandiging met twee handen aan te nemen. Zeer verheugd en vol lof over deze actie, kan hij als bestuurder van de stichting kinderen in zijn regio mee laten doen aan wat wij in onze samenleving vanzelfsprekend vinden. Leergeld heeft als motto: Alle kinderen mogen meedoen!