Ouders

Created with Sketch.
MIJN GEZIN AANMELDEN

Dit is voor ouders die nooit eerder een aanvraag hebben gedaan bij Leergeld

EEN AANVRAAG DOEN

Hier kunt u aanvraag doen als uw gezinsgegevens bij ons bekend zijn

GEGEVENS WIJZIGEN

Als er in uw situatie iets is gewijzigd kunt
u dat hier aangeven

Leergeld helpt kinderen met ouders die een laag inkomen hebben

Om te weten wat Leergeld voor u kunt betekenen hebben wij voor een u een aantal onderwerpen oprij gezet voor u. Stichting Leergeld Alblasserwaard Vijfheerenlanden is een goede doelen stichting die met middelen vanuit subsidie of giften dingen voor uw kind(eren) mogelijk maakt.

KOM IK IN AANMERKING VOOR LEERGELD?

Elke ouder met kinderen van 0 tot 18 jaar met een laag inkomen kan een aanvraag bij stichting Leergeld indienen, als zij woonachtig zijn in de regio waar onze Leergeld stichting actief is en (indirecte) kosten heeft voor sport, cultuur of school

HOE WERKT LEERGELD?

Via een (telefonische) intakegesprek worden ouders uitgelegd hoe zij het makkelijste kosten voor hun kind kunnen aanvragen.  In dit gesprek wordt onder anders uitgelegd welke papieren nodig zijn om aanvraag compleet te maekn..

WELKE KOSTEN KRIJG IK VERGOED?

Stichting Leergeld ondersteunt ouders die kosten moeten maken om hun kind te laten sporten, hun kind mee laten doen aan een culturele activiteit en/of kosten moeten maken aan schoolse activiteiten

WAT ZIJN LEERGELDPROJECTEN

Meerdere organisaties zetten zich in voor hetzelfde doel als Leergeld, vanuit diverse instanties krijgen wij verschillende aanbiedingen voor de kinderen. Ouders ontvangen een uitnodiging voor deelname.