Projecten

Created with Sketch.

Hepie zomer,- en wintertoer

In samenwerking met Stichting Het Vergeten Kind organiseren wij verschillende evenementen.

Elke winter en zomer mogen wij kinderen uitnodigen om één van de pretparken in Nederland te bezoeken. Ouders die bij ons in het bestand staan krijgen hiervoor een utinodiging om zich bij ons hiervoor in te schrijven. Van belang is altijd dat het gezin voldoet aan de criteria die door stichting Het Vergeten Kind wordt gegeven.

Lees meer

Een “Zak vol geluk”

Dit is een jaarlijks initiatief van stichting Zakgeld

Ouders met kinderen in de doelgroep ontvangen van Leergeld een uitnodiging om zich in te schrijven voor dit projecten. Ouders ontvangen dan van Leergeld een code waarmee zij op de webshop van stichting Zakgeld een wensenlijstje kunnen invullen. 

Lees meer

Nieuwe projecten

Wanneer er zich nieuwe projecten voordoen, worden ouders hier altijd over geïnformeerd. Leergeld is en blijft altijd afhankelijk van de criteria die door een externe organisatie worden gesteld. Soms is een project verbonden aan een plaats of leeftijd, wij hebben daar niet altijd invloed op. Van groot belang is dat uw adres, telefoonnummer of emailadres altijd kloppend is, mocht dit wijzigen vergeet het dan niet aan ons door te geven.

Lees ook!

Welke kosten worden door Leergeld vergoed?
Een aanvraag doen bij Leergeld hoe werkt dat?
Kom ik in aanmerking voor Leergeld?